Het team achter BURO-8

Welkom!

Wij zijn Tom en Charlotte, het team achter BURO-8.

Ons verhaal begon enkele jaren geleden, in 2018. Toen begon ik, Tom Bouckhuyt, met een eenmanszaak genaamd EPC Tom Bouckhuyt. Ondertussen kwam mijn partner, Charlotte Berteloot, de zaak vervoegen en richtten wij in de zomer van 2021 BURO-8 op.

Bij Buro-8 zijn wij gedreven om onze klanten zo goed mogelijk bij te staan.

We blijven ons voortduren bijscholen en volgen daarbij allerlei opleidingen zodat wij steeds up to date zijn van de laatste veranderingen.

Samen kunnen wij veel vlotter te werk gaan om zo onze dienstverlening nog te verbeteren! 

Tom & Charlotte

Meer over ons

tom Bouckhuyt

“Met een opleiding als landmeter, heb ik een ideale basis als energiedeskundige. Ik streef naar precisie en correctheid, volgens mij een belangrijke eigenschap in de sector.

Na enige jaren ervaring als landmeter, assistent-EPB-deskundige en als vastgoedexpert, heb ik de stap gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan.

In de loop van 2020 heb ik de opleiding voor luchtdichtheidsmeter gevolgd om zo ons dienstenpakket verder uit te breiden.

Na één jaar alleen op baan te gaan kreeg ik het gezelschap van mijn ‘partner in crime’, letterlijk.” 

Charlotte berteloot

In 2019 studeerde ik af in de richting immobiliën en verzekeringswezen aan de Vives van Kortrijk.

In ons laatste jaar kregen wij als student de opportuniteit om de opleiding ‘Energiedeskundige type A’ te volgen. Gezien Tom hier reeds volop mee bezig was, twijfelde ik geen moment. Na het behalen van mijn getuigschrift, ging ik meteen mee aan de slag.

Iedere eigendom heeft zijn verhaal, dat boeit mij enorm. Het sociale aspect, het contact met onze klanten als de eigenaars, is zeer belangrijk voor mij.”